METALUM SOLUTIONS - un furnizor de încredere in ceea ce privește orice tip de confecții metalice și soluții de mobilier din metal la comandă. Înființată în 2018, am înteles rapid apărut rapid că fiecare proiect este unic și ne mândrim să oferim soluții personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră specifice, dedicate fabricării de piese rafinate care îmbină armonios estetica, funcționalitatea și durabilitatea.

La METALUM SOLUTIONS avem o pasiune pentru metal și un angajament neclintit față de măiestrie. Echipa noastră transformă materii prime metalice în adevarate opere de artă. Fie că este vorba de modele moderne, minimaliste sau de creații complicate și ornamentate, ne ocupăm de o gamă variată de stiluri și preferințe. Fiecare piesă este fabricată cu atenție, acordând o atenție deosebită detaliilor, asigurând finisaje impecabile și integritate structurală. Utilizăm tehnici avansate și cele mai bune practice pentru a crea produse care nu numai că ridică estetica oricărui spațiu, dar oferă și funcționalitate și longevitate de neegalat.

Portofoliul nostru extins include o gamă largă de mobilier metalic, variind de la piese excepționale, cum ar fi mese uimitoare, scaune și rafturi, până la instalații personalizate pentru spații rezidențiale, comerciale și de ospitalitate. Lucrăm cu o varietate de metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu și fier, permițându-ne să creăm piese remarcabile care se îmbină perfect cu orice schemă de design.

 

Când alegeți  METALUM SOLUTIONS vă puteți aștepta la o atenție excepțională la detalii și un angajament de a oferi excelență. Suntem foarte mândri de munca noastră și ne străduim să vă depășim așteptările la fiecare pas al călătoriei.